Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Vysokoškoláci mohou jít 17. listopadu na utkání s Energií zdarma. "Hole v ruce" budou mít hokejisté

07. 11. 2023 | 18:55

Po nabitém programu z posledních týdnů si A-tým Bílých Tygrů může užít zaslouženou reprezentační přestávku. Hned po ní se však vrátí do akce ve speciální den - 17. listopadu. A pro tuto příležitost si Tygři připravili speciální akci.

hofans
archivní ilustrační foto

Na 17. listopad připadají hned dvě události výrazně spojené s naší minulostí. Dne 17. listopadu 1939 byly po německé okupaci uzavřeny všechny české vysoké školy a pozatýkány stovky vysokoškolských studentů a pedagogů. O 50 let později, tedy v roce 1989, přerostla vzpomínková demonstrace studentů v protesty proti tehdejšímu komunistickému režimu a odstartovala tzv. sametovou revoluci. V tento den si proto připomínáme Den boje za svobodu a demokracii a Mezinárodní den studentstva.

Nejbližší domácí zápas Bílých Tygrů připadne přesně na tento termín. Proto jsme si pro tento den připravili speciální akci. Studenti vysokých škol budou moci toto utkání navštívit zcela ZDARMA.

grafika HCBT

Jak získat vstupenku ZDARMA

Přijď v den utkání dvě hodiny před začátkem utkání na Rotundu a prokaž se u pokladny studentským průkazem ISIC

Získáš vstupenku do 2. kategorie zcela ZDARMA; případě naplnění kapacity 2. kategorie lze uplatnit také na vstupenky do 4. NP

Akce je určena studentům vysokých škol

Jedna osoba může na jeden průkaz ISIC získat pouze jednu vstupenku ZDARMA

K prokázání se průkazem ISIC může být návštěvník vyzván také u turniketu u vstupu do Home Credit Areny

Akce je platná pouze do naplnění maximální kapacity

Přijďte si užít státní svátek a připomenout si důležité momenty historie do Home Credit Areny na utkání Bílých Tygrů s Karlovými Vary a užijte si s námi tuhý a atraktivní boj na ledové ploše.

www.hcbilitygri.cz