Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Výzva kouče Patrika Augusty spěje do finále. Kdo vyhraje permanentku na novou sezonu?

28. 05. 2020 | 13:31

V březnu pro vás hokejový klub Bílých Tygrů nachystal výzvu kouče Patrika Augusty, která měla všechny fanoušky udržet ve formě v době nouzového stavu způsobeného pandemií koronaviru. Pro ty nejaktivnější z vás je tady finále, ve kterém se bude soutěžit o permanentku na novou extraligovou sezonu!

hoVyzvaAugust
Foto: www.hcbilitygri.cz

Letošní začátek jara byl výrazně poznamenán koronavirovou pandemií, která držela velkou část populace zavřenou doma. Bílí Tygři ovšem nelenili a spolu s hlavním koučem Patrikem Augustou si pro vás nachystali výzvu, ve které jste měli každý den dělat kliky, dřepy, sedy lehy a plank.

Ti nejaktivnější nám v pravidelných intervalech posílali videa ze svých tréninků, které poctivě plnili dle instrukcí libereckého trenéra. A k vidění byly skvělé výkony podpořené pevnou vůlí a odhodláním. Příznivci Bílých Tygrů se zkrátka drželi ve formě a bavilo je to.

Z důvodu rozvolnění bezpečnostních opatření se mohou nejpilnější dříči konečně společně sejít i s koučem Augustou a mladými puškami ve složení Tomáš Hanousek, Jan Šír a Adam Najman, aby se utkali v závěrečné challenge o permanentku na nadcházející extraligovou sezonu.

Už v pátek 29. května tak budeme znát vítěze, který se poctivě připravoval, a bude tak moci zúročit nasbíranou fyzickou kondici. Těšíme se na vaše výkony!

www.hcbilitygri.cz