Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Za 16 hodin čekání přípitek s hráči i permanentka na Bílé Tygry za symbolickou korunu

20. 05. 2019 | 14:35

Fanoušci Bílých Tygrů opět ukázali, že za permanentku Bílých Tygrů jsou ochotni podstoupit nemalé oběti. První zájemce o permanentku na novou sezóny 2019/2020 stál ve frontě už 16 hodin před otevřením Rotundy! Po další finálové účast, v posledních čtyřech letech už třetí, se při zahájení prodeje vytvořil před Rotundou v areálu Home Credit Areny dlouhý zástup prvních zájemců, a to i přesto, že permanentka lze vůbec poprvé zakoupit i online.

hoMBpostup
Foto z www.hcbilitygri.cz

A došlo také na jednu obhajobu. Fanoušek Jaromír Žlábek neponechal nic náhodě a před Rotundou čekal zhruba od nedělní půl čtvrté odpoledne. Dorazil tedy ještě o půl hodiny dříve, než vloni, a opět se stal prvním permanentkářem nové sezóny. U Home Credit Areny strávil celou noc. “Chtěl jsem dorazit, co možná nejdříve, protože vloni tu se mnou stál i další fanoušek Roman Fotr, ten je ale nejspíš na světovém šampionátu v Bratislavě, takže nedorazil”, usmíval se věrný tygří fanda a popisuje své čekání, „letos pro nás Tygři připravili křesílka, byl tu také stolní fotbal a ping-pong, takže mi s přítelkyní čas dobře ubíhal“. Dlouhé čekání se mu vyplatilo, od Bílých Tygrů se dočkal speciálního překvapení. Kromě originálního dresu a dalších věcných dárků totiž dostal svou permanentní vstupenku za symbolickou 1 Kč. “Udělalo mi to velkou radost, stejně jako setkání s hráči, kteří nás na dnešní ceremoniál přišli pozdravit”, popisoval pan Žlábek.

foto z www.hcbilitygri.cz

 Prvním majitelům permanentek osobně poděkovali hráči A-týmu Petr Kolmann a Marek Zachar. “Co k tomu říci? Když je tu někdo ochotný čekat 16 hodin, aby získal permanentku na naše zápasy, to už musí být opravdový fanoušek. Fanoušek, jak má být. Nejen tomu prvnímu, ale každému, kdo si koupí permanentku, moc děkujeme“, vysekl panu Žlábkovi a dalším permanentkářům poklonu Petr Kolmann. “Věřím, že tu největší odměnu těmto fanouškům připravíme my na ledě, aby jich přicházelo stále více a více,” dodal Marek Zachar.

 Hokejisté si spolu s fanoušky symbolicky připili, rozdali autogramy a došlo také na společné fotografie. Především však měli příznivci Bílých Tygrů příležitost si s hráči neformálně popovídat u přichystané lehké snídaně. Mimo snídaně a možnosti setkat se s hráči se prvních pět permanentkářů dočkalo také speciálního věcného dárku. Start prodeje permanentek na novou sezonu si nenechali ujít i němečtí fanoušci, kteří pravidelně vyrážejí na všechny domácí zápasy a kteří tak nebudou v Home Credit Areně chybět ani v novém extraligovém ročníku.

 Zájem o nové permanentky byl velmi výrazný, už před polednem našla svého majitele stá prodaná permanentní vstupenka.

HCBT/Martin Kadlec