Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Zajistěte si své místo na zápasech Champions Hockey League

23. 08. 2019 | 11:05

Začátkem září vypukne v Home Credit Areně prestižní Champions Hockey League. Nenechte si souboje Tygrů s nejlepšími celky z celé Evropy ujít! Vstupenky na souboje s Belfastem, Luleou i Augsburgem jsou již v prodeji!

CHLfans
ilustrační foto: www.hcbilitygri.cz

První mezinárodní měření sil v rámci CHL mají svěřenci trenéra Augusty na programu ve čtvrtek 5. září, kdy na domácím ledě přivítají Obry z Belfastu. Následně v neděli 8. září přivítají švédskou Luleu a skupinovou fázi uzavřou v polovině října, kdy do Liberce zamíří Augsburg.

Standardní vstupenky na Champions Hockey League jsou v prodeji za 150 Kč a zlevněné vstupné pro děti do 140 cm pak za 50 Kč. Do Česká spořitelna Klubu jdou do prodeje vstupenky za 250 Kč, respektive 100 Kč.

Držitelé permanentek a klubových permanentek na sezónu 2019/2020 budou mít vstup na domácí duely Champions Hockey League v základní části zcela zdarma.

Domácí zápasy Bílých Tygrů v Champions Hockey League

čtvrtek 5. 9. 2019
Bílí Tygři Liberec - Belfast Giants 19:45

neděle 8. 9. 2019
Bílí Tygři Liberec - Luleå HF 14:00

středa 16. 10. 2019
Bílí Tygři Liberec - Augsburger Panther 19:30

Nenechte si ujít konfrontaci Bílých Tygrů s prestižními soupeři ze špičkových evropských hokejových soutěží!

www.hcbilitygri.cz

Vstup do systému nákupu vstupenek.