Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Zimní příprava fotbalistů Slovanu Liberec začala fyzickými testy v Praze

05. 01. 2020 | 15:46

Hráče ligového A-týmu čeká pětitýdenní příprava na jarní sezónu, v níž nás čeká zbývajících deset kol základní části FORTUNA:LIGY a následně nadstavbová část, ale i boje v MOL Cupu. Jako tradičně fotbalisty na úvod čekaly fyzické testy a v pondělí se pak poprvé sejdou k tréninku na stadionu U Nisy. Než ve středu odjedou na první zahraniční soustředění na Kypru, budou svěřenci trenéra Pavla Hoftycha trénovat v Liberci a v Turnově.

fotbal slovan-karvina12
Ilustrační foto: Artur Irma

Až na Oscara a Dordiče se při testech hlásili všichni hráči z podzimního kádru. Kromě nich také dva mladíci z klubové Akademie, Radim Černický a Kristian Michal, kteří v prosinci podepsali profesionální smlouvy. Testů ze zúčastnili i dva hráči, kteří k nám mají namířeno ze Slavie Praha, dvacetiletý bosenský útočník Imad Rondić a třiadvacetiletý slovenský záložník Jakub Hromada. Podrobnosti k jejich angažmá zveřejníme po dotažení všech formalit.

Změny programu přípravných zápasů jsou možné. Připravili jsme pro vás kalendář, který si můžete stáhnout do svého počítače, tabletu nebo mobilu a najdete v něm termíny všech přípravných i mistrovských zápasů našeho A-týmu. Budeme ho samozřejmě průběžně aktualizovat, jakmile budou termíny zápasů definitivní. Kalendář si můžete stáhnout na tomto odkazu.
(Pozn.: Používáte-li Google kalendář v mobilním zařízení se systémem Android, budete možná muset kalendář nejdříve stáhnout v prohlížeči např. vašeho počítače a následně ručně povolit synchronizaci v nastavení mobilní aplikace.)

www.fcslovanliberec.cz