Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Získejte jeden z dresů s podobiznou Jaroslava Nedvěda st. Jejich aukce probíhá v rámci projektu Legenda pomáhá

22. 02. 2020 | 16:15

Před startem reprezentační přestávky sehráli Bílí Tygři souboj s Mountfieldem HK, v němž oblékli speciální dresy s podobiznou Jaroslava Nedvěda staršího. Tyto trikoty nyní můžete získat do své sbírky.

Aukce dresů probíhá v rámci projektu Legenda pomáhá, jemuž bylo zmíněné extraligové kolo věnováno. Většina celků nejvyšší české hokejové soutěže oblékla pro první třetinu speciální dres s podobiznou vybraného Legendy svého klubu. V případě Bílých Tygrů šlo o Jaroslava Nedvěda staršího.

Našemu celku evidentně tato speciální sada svědčila. Vždyť právě v ní si vybudovali během první třetiny náskok 2:0 a položili také základy jasného vítězství 5:1. Od druhé dvacetiminutovky už pak všechny extraligové celky oblékly své tradiční trikoty, speciální sada tak byla použita pouze pro jedinou třetinu.

A právě tento dres může být i váš! Přihazovat můžete na dresy všech hráčů, kteří do utkání naskočili, k dispozici je pak také několik rezervních trikotů, které obsahují pouze číslici. Vyvolávací cena jednotlivých dresů je stanovena na 1070 korun a přihodit můžete minimálně 50 korun. Novinkou je možnost Koupit dres okamžitě za předem stanovenou částku.

Aukce skončí 7. března ve 20 hodin, aukce se však může protáhnout. Pokud je totiž před skončením aukce vyhrávající příhoz překonán, má dosavadní lídr pět minut na reakci.

Výtěžek aukce bude předán Nadačnímu fondu Ivana Hlinky. Ten pomáhá bývalým hráčům, kteří se sami nebo jejich rodiny nacházejí v sociálně obtížné životní situaci, například zakoupením invalidních pomůcek.

Vstup do aukce ZDE.

www.hcbilitygri.cz