Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Získejte originální hrané dresy hokejových Tygrů ze sezony 2023/24. K mání bude kompletní modrá i bílá sada

30. 03. 2024 | 14:40

Sezona 2023/24 je minulostí a vy na ni můžete získat unikátní upomínku v podobě originálního hraného dresu jednoho z hráčů A-týmu. Tentokrát máte šanci získat kompletní modrou i bílou sadu!

dresy24
Foto z www.hcbilitygri.cz

Sezona 2023/24 měla jedno specifikum. Až do konce listopadu nastupovali Tygři v první sadě modrých a bílých dresů s pouze třemi logy marketingového partnera extraligy BPA na rukávech. Od 22. kola se Spartou pak rukávy doplnil čtvrtý partner, kvůli čemuž bylo potřeba vyrobit nové sady trikotů.

Do posezónní aukce tak jdou tentokrát hned dvě sady dresů - bílé dresy, v kterých Tygři hráli úvodních 21 kol ještě bez čtvrtého partnera, a modré dresy, v nichž nastupovali od 22. kola až do konce play-off. Celkem tak můžete získat hned 73 trikotů. Který z nich bude váš? Vyberete si dres kapitána Michala Birnera, nejproduktivnějšího hráče extraligy Tomáše Filippi či nejlepšího střelce soutěže Jakuba Rychlovského? Nebo některý z trikotů bez jmenovky? Je to jen na vás!

Více zde.