Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Získejte z e-shopu Bílých Tygrů dres i s podpisy! Akce platí do pátku 24. dubna

23. 04. 2020 | 11:02

Vzhledem k náhlému ukončení sezony nebylo možné uspořádat závěrečné setkání hráčů s fanoušky. Pro ty, kteří nestihli získat podpisy Bílých Tygrů, tu však máme speciální příležitost. Ke každému dresu, který si zakoupíte od 14. do 24. dubna v našem e-shopu, získáte podpisy hráčů ZDARMA!

hokej dres podpis
Foto: www.hcbilitygri.cz

Kamenná prodejna fanshopu je sice z důvodu vládního nařízení zavřena, zato e-shop je stále v provozu. A navíc s řadou skvělých akcí. Až do uvolnění současných podmínek platí, že na veškeré objednávky ve výši minimálně 300 Kč můžete využít dopravu ZDARMA!

Ale to není vše. Od příštího úterý jsme si pro vás připravili další novinku. Ke každému dresu ze skladových zásob, který objednáte v termínu od 14. do 24. dubna, získáte podpisy hráčů A-týmu ZDARMA! Nenechte si ujít tuto příležitost získat unikátní vzpomínku na ročník, v němž Bílí Tygři získali již svůj šestý Prezidentský pohár!

Přejít na e-shop

Akce platí od 14. do 24. dubna na všechny dresy, které jsou aktuálně skladem. Platí pro veškeré barevné varianty. Nelze využít na dresy "na přání" s vlastním jménem. Vzhledem k situaci nelze garantovat podpisy konkrétních hráčů. Klub zaručuje všem zákazníkům minimálně pět podpisů od hráčů A-týmu Bílých Tygrů Liberec.

Kvůli zprocesování podpisů na dres se může doba odeslání dresu prodloužit až o pět pracovních dní. Z důvodu zavření kamenné prodejny e-shopu nelze pro převzetí objednávky využít osobní odběr, objednávky jsou zasílány pomocí přepravní společnosti DPD.

www.hcbilitygri.cz