Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Změna programu: Namísto Mladé Boleslavi dnes hrají Bílí Tygři na domácím ledě proti Spartě

29. 09. 2020 | 7:39

Po pátečním zápase s Litvínovem čeká Bílé Tygry další nucený odklad. Úterní zápas proti Mladé Boleslavi se z preventivních důvodů odkládá, namísto toho se Tygři představí proti Spartě. Té kvůli podezření na covid odpadl soupěř z Pardubic.


V úterý od 18 hodin měli Bílí Tygři dle původního rozpisu sehrát domácí zápas proti Mladé Boleslavi. To už ale v tuto chvíli neplatí. Z preventivních důvodů zapříčiněných na straně našeho soupeře se utkání odkládá a o jeho náhradním termínu se bude teprve jednat.

Přesto se naši hokejisté na domácí půdě představí! Vzhledem k další změně termínové listiny se Bílým Tygrům podařilo dojednat, že v úterý od 18 hodin změří síly s pražskou Spartou. Mimochodem, Pražané minulý čtvrtek ze stejných důvodů přišli o zápas s Karlovými Vary a v úterý měli nastoupit na ledě Pardubic. Také toto utkání Sparty se tedy odkládá.

Úterní souboj tak bude duelem dvou týmů, které na poslední chvíli již podruhé přišly o soupeře. Fanoušci však díky dohodě mezi Tygry a Spartou o další domácí zápas nepřijdou.

O náhradním termínu souboje s Mladou Boleslaví budeme fanoušky informovat, jakmile bude tento termín znám.

Uvolněte své místo a umožněte dalším permanentkářům dorazit na utkání se Spartou!

Domácí zápasy v nejbližších týdnech budou probíhat s velmi omezenou kapacitou 1 000 osob. Přesto se klub snaží zajistit místo co nejvíce ze svých permanentkářů. Nemůžete na hokej? Uvolněte prosím své sedadlo!

Nová vládní opatření stanovují, že se v aréně může nacházet pouze 1 000 fanoušků, a to za rozdělení do sektorů po maximálně 500 osobách.

Bílí Tygři proto vyjednali s generálními partnery klubu, že všechny partnerské permanentní vstupenky, rezervační karty či zaměstnanecké vstupenky na zápasy, jichž se toto opatření dotkne, budou neplatné. To znamená, že se dostane na téměř všechny fanoušky, kteří si svou permanentní vstupenku před začátkem sezony zakoupili.

Přesto se bohužel vzhledem k omezené kapacitě na některé z našich majitelů permanentek nedostalo. Všichni tito permanentkáři byli klubem kontaktováni a informováni o dalším postupu. Stále však mají šanci, že se pro ně najde místo.

Nebyli jste klubem kontaktováni? Pak vaše permanentka zůstává v platnosti. Přesto nemůžete z nějakého důvodu na utkání dorazit? Uvolněte prosím své sedadlo! Díky tomu se nám podaří umožnit vstup do Home Credit Areny dalším permanentkářům, kteří jsou aktuálně na čekací listině, a zároveň dodržet aktuální hygienická opatření.

Návod na uvolnění sedadla naleznete ZDE.

Jakmile bude vaše sedadlo uvolněno, nebude zobrazeno v prodejním systému v síti Ticketportal, ale umožní klubu vpustit namísto vás dalšího permanentkáře.

Všem fanouškům děkujeme za pochopení a spolupráci.

www.hcbilitygri.cz

Foto: www.hcbilitygri.cz

Spartu čeká od 18:00 hodin předehrávka 19. kola na ledě Liberce

Žádná pauza se nekoná, jen se mění směr. Sparta měla v úterý 29. září zajet na led Pardubic, ale kvůli podezření na COVID-19 v týmu Východočechů čeká sparťany od 18:00 hodin předehrávka 19. kola na ledě Liberce. "Liberci na úterý také odpadl soupeř. Je pro nás rozhodně lepší pravidelně hrát, než čekat na páteční zápas," má jasno sportovní ředitel pražské Sparty Petr Ton.

Posily táhnou! Liberci vstup do sezony vyšel

V kádru Severočechů došlo přes léto k řadě zajímavých změn, zejména směrem ven. Bílí Tygři se rozloučili s Dominikem Hrachovinou, útočníky Liborem Hudáčkem a Janem Ordošem, ale také s dlouholetým bojovníkem Lukášem Krenželokem. Z Karlových Varů však přišlo úderné duo Tomáš Rachůnek - Dávid Gríger, Tomáš Filippi se vrátil z KHL a brankoviště vyplnili Petr Kváča s Jaroslavem Pavelkou.

A posily se zatím osvědčily! Ve třech zápasech Liberec získal sedm bodů, ke kterým přispěl Tomáš Filippi gólem a dvěma přihrávkami, zatímco Dávid Gríger dvakrát sóroval. Čtyřmi přihrávkami se na úvodním triumfu 7:1 nad Pardubicemi podílel Ladislav Šmíd. Podještědští následně vyhráli 4:1 v Olomouci a z Hradce Králové si odvezli bod za porážku 3:4 po nájezdech.

Foto: www.hcbilitygri.cz

Bitvy v Generali Cupu vyzněly pro Bílé Tygry

Obě mužstva už se z léta dobře znají. Sparťanští svěřenci Miloslava Hořavy a Josefa Jandače narazili na těžkého soka ve čtvrtfinále Generali Česká Cupu, který zahájili porážkou 2:4 pod Ještědem. Naše mužstvo tehdy pálilo šance, proto si do pražské odvety odvezlo dvoubrankové manko.

A dobře nezačala ani odveta, protože už po třech minutách sparťané ztráceli jednu branku, načež po dvou třetinách potřebovali dát alespoň čtyři góly. Trefy Davida Tomášek a Michala Řepíka tak stačily jen na remízu 2:2, která znamenala konečnou.

Liberecké prostředí dobře zná sparťanský trenér Josef Jandač, který Bílé Tygry trénoval v letech 2001 až 2003. V první sezoně je vedl jako asistent, další dva ročníky jako hlavní trenér. V prostřední sezoně s nimi jako hlavní kouč slavil historický postup do extraligy.

www.hcsparta.cz