Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Zpráva z budoucnosti: Extraliga rozlosována, nový ročník zahájí Tygři doma proti Pardubicím

05. 04. 2020 | 12:07

V této době mělo probíhat semifinále play-off, které ale bylo zrušeno kvůli pandemii koronaviru. Rozpis na nadcházející sezónu, která se, doufejme, rozjede v září, je tak znám nezvykle brzy. Dobrou zprávou je, že Severočeši po dvouroční přestávce začnou základní část před svými fanoušky!

První kolo základní části nové sezóny, v níž budou Tygři obhajovat Prezidentskou trofej, bude na programu v pátek 18. září a Liberečtí jej odehrají na svém ledě. V předchozích dvou letech vyrazila naše smečka do Plzně, respektive do Hradce Králové, letos šelmy zahájí ročník před svými fanoušky proti Pardubicím. První venkovní duel sehrají hned o dva dny později v Olomouci.

Za zmínku také jistě stojí termín prvního derby, na které nebudou muset příznivci obou táborů čekat dlouho. První střetnutí s Mladou Boleslaví totiž proběhne pod Ještědem hned v pátém kole 29. září. Na souboj s navrátilcem do extraligy, Českými Budějovicemi, se mohou diváci těšit hned o dvě kola později.

Základní část bude mít tradičně dvaapadesát kol, přičemž každý tým se s každým utká čtyřikrát. Poslední zápas první části ročníku odehrají Tygři 7. března ve Vítkovicích.

Kompletní rozpis základní části sezóny 2020/2021 najdete zde.

www.hcbilitygri.cz