Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Hlavní role při Mezinárodním dni slonů byly v liberecké zoo svěřeny samicím Rání a Bale

08. 08. 2019 | 7:30

V sobotu 10. 8. se ZOO Liberec přidá k oslavám Mezinárodního dne slonů. Jeho cílem je zájemce a návštěvníky blíže seznámit se životem nejen zdejších libereckých slonic.

slonHejn1
archivní foto Artur Irma

Příchozí čeká tématické stanoviště s ukázkami sloní výživy, možnost navštívění slonince a jeho zázemí a široké informace a zajímavosti ze života slonů.

Při této příležitosti připravuje zoo mimořádné komentované prohlídky v zázemí Pavilonu slonů. V rámci nich poznáte zdejší ošetřovatele, kteří vám představí liberecké sloní samice Rání a Balu. Milovníci slonů se dozví mnoho zajímavostí ze života těchto největších suchozemských savců světa. Komentované prohlídky budou probíhat v 10:00, 11:00 a 13:00 hodin, délka každé prohlídky bude přibližně 30 minut.

Z důvodu omezené kapacity je nutná rezervace předem, a to na emailu marketing@zooliberec.cz. Sraz účastníků je vždy v uvedený čas na prostranství za hlavním vchodem do zoo. Exkurze je zpoplatněna částkou 50 Kč, která bude přičtena k běžnému vstupnému.

www.kudyznudy.cz