Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Hravé prázdniny ve Sport Parku mají poslední volná místa. Areál se chystá i na jubilejní Sport Live 2020

07. 07. 2020 | 5:30

Prázdniny jsou v plném proudu, dovolená naplánovaná, prázdniny u babiček nesmí chybět… Ale ještě pořád nemáte plány pro své děti na celé léto? Přihlaste je na Hravé prázdniny, ať si užijí týden plný sportu. Pár volných míst až do konce prázdnin ještě v nabídce je. A co se v aréně a celém Sport Parku chystá dále?

Největší sportovní veletrh v severních Čechách Sport Live 2020 nemůže v našem programu chybět a ani vy byste si jej neměli nechat ujít! Letos se v liberecké Home Credit areně v sobotu 5. září uskuteční jubilejní 15. ročník.

Součástí programu bude samozřejmě i zahájení sezóny veřejného bruslení, které letos poprvé odstartuje přímo na ledě Bílých Tygrů v Home Credit Areně! Během bruslení vám lektorky z Brusličky poradí, jak bruslit správně a zábavně, a těšit se můžete i na překvapení, o které se postarají hráči A týmu Bílých Tygrů.

areál Sport Parku Liberec.

Dalším veletrhem, jehož přípravy jsou už v plném proudu, je oblíbený veletrh práce a vzdělávání EDUCA MYJOB Liberec 2020. Tak si v kalendáři zapište datum 15.– 17. 10. 2020 a přijďte si do Home Credit Areny pro pořádnou dávku inspirace pro svou budoucnost!

V důsledku koronavirové krize ještě stále dochází k posouvání termínů akcí, které jsme v Home Credit Areně plánovali od jara až do podzimu 2020.

TZ Sport Park Liberec