Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Kino Varšava rozhýbe Mikrochor, který provádí populární písně a cappella. Dojde na Beatles i Queen

15. 11. 2019 | 10:14

Do libereckého Kina Varšava v pátek 29.11. zavítá Mikrochor s oblíbeným programem Rhythmic Choir v rámci svého podzimního vokálně-popového turné.

mikrochor
Foto: FB Mikrochor: Rhythmic Choir 2

Pojmem "Rhythmic Choir" se ve světě označuje sbor, který provádí populární písně a cappella, tedy bez doprovodu nástrojů. Od běžného sborového vystoupení se liší především tím, že je celý sbor kontaktně nazvučený a doprovázený dvojicí beatboxer plus vokální basista. V našem případě to budou Štěpán Janoušek, basista z vokální skupiny Skety, a Tiny Beat, vícenásobný mistr ČR v beatboxingu.

Uslyšíte písně M. Jacksona, skupin Jamiroquai, The Queen, Toto či The Beatles, ale i další, méně známé rockové a popové kusy. Těšit se můžete také na pásmo oblíbených písní z filmu Moulin Rouge.

Účinkují:
Mikrochor
Štěpán Janoušek - bas
Tiny Beat - beatbox / vocal percussion
Lukáš Prchal - sbormistr

FB Mikrochor: Rhythmic Choir 2