Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Nedělní Stříbrný Fanshopping s Bílými Tygry, hráči zakoupené dárky podepíší a pomohou i zabalit

14. 12. 2019 | 18:59

Ve fanshopu Bílých Tygrů je jen málo dní v roce, kdy by si tu natěšení fanoušci „nepodávali dveře“. V adventním čase plném předvánočních nákupů už se dveře Tygřího fanshopu jednoduše řečeno „netrhnou“.

katkahruskova
Foto: www.hcbilitygri.cz

Co se pak bude dít v neděli 15. prosince, tedy v den, kdy klub nachystal akci Stříbrná Tygří neděle, to už můžeme jen stěží odhadnout. Jisté je, že právě fanshop bude jedním ze středobodů veškerého dění. „V neděli budou mít fanoušci jedinečnou příležitost získat pod Vánoční stromeček opravdu originální dary,“ prozrazuje manažerka fanshopu Bílých Tygrů Kateřina Hrušková. „Hráči tentokrát převezmou, kromě jiného, i role prodavačů našeho merchandisingu. Při té příležitosti pro ně nebude žádný problém zakoupené zboží také podepsat. Pokud pak návštěvníci Stříbrné Tygří neděle obejdou všechna naše připravená stanoviště, tedy i mimo fanshop, na ochozu areny, mohou posbírat podpisy většiny hráčů A-týmu. A abych nezapomněla, hráči pak na jednom ze stanovišť pomohou dárky také úhledně zabalit.“

Ve fanshopu budou na Stříbrnou neděli samozřejmě k dostání kousky z aktuální kolekce na letošní sezónu, ale, jak znovu doplňuje Kateřina Hrušková, v nabídce je také sortiment, který je úzce spjat s předvánočním časem. „Nejvíce na odbyt jdou před Vánoci naše tradiční stolní kalendáře s fotografiemi hráčů. Ten na rok 2020 se dle mého názoru graficky velmi povedl, navíc i cena zůstává už několik let stále stejná, tedy 115 Kč. Pro děti máme nadále nachystány adventní kalendáře, byť už je adventní čas v plném proudu. Máme také radost, že je mezi fanoušky velký zájem o naše novinky, ať už je to povlečení s novým designem, tak i hodinky nebo liberecký retro dres s nápisem Stadion.“

V rámci Stříbrné Tygří neděle je ale nachystána ještě jedna velmi zajímavvá prodejní akce. Kdo si nevybere přímo ve fanshopu může zavítat na ochoz Home Credit Areny, kde bude nachystán Tygří bazar. „V něm bude v prodeji více než stovka dresů, které Bílí Tygři oblékali v minulých sezonách. Ve všech případech jde o originály, tedy hrané a používané dresy. Získat můžete například několik kousků z extraligových sezon od ročníku 2013/14 dále, stejně tak budou v prodeji také unikátní kousky z Champions Hockey League. Vůbec nejzajímavějším zbožím pak jistě budou dresy, které letos Bílí Tygři oblékli ve svém tažení CHL. To vše navíc za speciální cenu. Trikoty bude možné získat již od 300 Kč, za které si můžete koupit originální hrané dresy ze starších extraligových sezon,“ vypočítává Kateřina Hrušková. I dresy na Tygřím bazaru můžete zakoupit za přímé asistence hráčů A týmu.

Foto: hcbilitygri.cz

A ještě jedno malé upozornění závěrem. Datum, kdy se koná Stříbrná Tygří neděle, tedy 15. 12., je totiž posledním dnem, kdy Bílí Tygři garantují v případě nákupu přes e-shop, že zboží bude dodáno zákazníkovi ještě před vánočními svátky.

www.hcbilitygri.cz