Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Od pondělí se testuje i v Kláštěře, parkovat lze v areálu kliniky. Vzorek se odebírá z nosohltanu nebo slin

09. 01. 2022 | 8:57

EUC Klinika Liberec nabízí od pondělí 10. ledna možnost testování na covid-19 metodou PCR. Testování probíhá výtěrem z nosohltanu nebo odběrem vzorku slin. Provozní doba testovacího místa je od pondělí do pátku. Ti, kteří přijedou autem, mohou parkovat přímo v areálu kliniky.
 

covidTestFirma
archivní foto Artur Irma

Provoz testovacího místa je od pondělí do pátku, od 7:15 do 11:45 hodin. Ve čtvrtek
a v pátek ještě také od 14:15 až do 18:45. Testovací místo se nachází ve dvoře v areálu kliniky.

Zájemci o testování s sebou musí mít kartičku pojištěnce a občanský průkaz. Výsledky testu jsou k dispozici nejpozději do 48 hodin a testovaný je obdrží zabezpečeným e-mailem.

Testování PCR metodou mohou absolvovat i samoplátci, kterým nejsou PCR testy hrazeny ze zdravotního pojištění. Cena pro samoplátce je 850 Kč. Prozatím je platba možná pouze v hotovosti. V únoru bude k dispozici také terminál pro bezhotovostní platbu.

Na testování je třeba se zaregistrovat přes rezervační systém na:

https://booking.reservanto.cz/MerchantGroup/Index/LK

TZ EUC