Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Pro Drakiádu na Ještědu hokejoví Tygři připravili dovednostní soutěže i cestovní fanshop

25. 09. 2023 | 8:56

Hledáte se svými dětmi program na nacházející, poslední zářijový víkend? Pak pro vás máme zajímavý tip. Vyrazte v neděli na Drakiádu na Ještěd, kde narazíte i na stan hokejových Bílých Tygrů.

malování na obličej
ilustrační foto z FB Malování na obličej-facepainting

Podzim je obdobím pouštění draků. A s ohledem na předpověď počasí je na první pohled jasné, že víkend této aktivitě bude přát!

ilustrační fotoPokud tedy ještě nemáte naplánovaný program na neděli 24. září, dorazte na Drakiádu, během které se můžete těšit na bohatý doprovodný program. Už si tedy pomalu chystejte své draky, případně si jej vyrobte přímo na místě!

Celá akce startuje ve 12 hodin, kdy si budete moci užít zábavné aktivity, dětské dílny nebo třeba malování na obličej.

Od 15:30 pak odstartuje hlavní soutěž o nejlépe létajícího draka, která se uskuteční u horní stanice lanovky Skalka. Vyhodnocovat se budou také nejhezčí draci, tak si rozhodně při výrobě dejte záležet.

Drakiády se zúčastní také Tygři, kteří si pro vás připravili své oblíbené stanoviště, kde se můžete těšit na hokejové dovednostní soutěže.

Zkuste si střelbu na branku, zahrajte si stolní hokej nebo navštivte náš cestovní fanshop! Pokud máte doma potenciálního malého Tygra, zamiřte do našeho stanu a bude si moci vyzkoušet, co obnáší hrát hokej.

www.hcbilitygri.cz