Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

RunTour se již po osmé chystá do Liberce! Startovní výstřely zazní v sobotu 13. července

04. 07. 2019 | 18:34

Největší rodinný běžecký seriál v České republice – Česká Pojišťovna RunTour, se po měsíční pauze chystá na sever Čech. Do krásného města pod Ještědem, Liberce. Už v sobotu 13. července zazní nejenom startovní výstřely dospělých běhů - Nova RUN 5 KM a Česká Pojišťovna RUN 10 KM, ale nebude chybět ani Rákosníčkovy dětské běhy na 500 a 1000 M.

run tour 11A0527 copy
Foto: RunTour

Tradičně nadupaný běžecký den pro celou rodinu odstartuje úderem půl desáté prvním dětským během a končit se bude bohatou tombolou v půl čtvrté odpoledne. Pokud se postavíte na start, přispějete padesáti korunou na dobrou věc. V rámci globální iniciativy The Human Safety Net poputují peníze na nákup monitorů pro novorozená miminka na podporu boje s asfyxií.

A to není vše.

V rámci startovného u nás běžci získávají tradičně bohatý servis jak pro velké, tak malé běžce. Mimo jiné vás čeká startovní batůžek RunTour, úžasná medaile, běžecké tkaničky, masážní gel, jméno na startovním čísle, RunTour speciál – brožurka se slevami od partnerů, novinkami a důležitými informacemi atd.,“ dodává Nikola Mráčková z organizačního týmu RunTour.

Každý závod si navíc žádá i pořádnou dokumentaci! I ta nebude chybět. Jako jeden z mála běžeckých seriálů nabízí RunTour fotografie běžců z mnoha různých míst na trati zdarma! Do 24 hodin po skončení závodního dne. A pár hodin po závodě už se můžete těšit na skvělé imageové video ze závodu.

A kde to vše vypukne?

U libereckých zvířátek. Konkrétně hned vedle ZOO Liberec v chládku Lidových sadů, u slonů, žiraf a zeber. Trasa pak vede nádhernými stezkami v okolí, kolem zmiňované ZOO Liberec nebo třeba okolo Labutího jezírka. Vše v příjemném stínu korun stromů.

RunTourVíce informací a přihlášky na www.run-tour.cz. Dále nás najdete na Facebooku nebo Instagramu. Pokud nebudete moci býti na místě, sledujte live přenos na Facebooku v době startu všech dospělých běhů (10 a 5 KM) ve 12:15 nebo 14:00. Na viděnou s úsměvem a medailí v cíli, protože RunTour je radost běžet!

RunTour je seriál městských závodů, který běžce zavede na krásná, zajímavá, mnohdy i netradiční místa v daném městě. Již sedm let patří mezi nejprestižnější tuzemské sportovní akce a na každém závodě dokazuje, že je radost běžet! Jsou to právě běžci, kteří na RunTour tvoří jedinečné běžecké příběhy a zážitky. RunTour je tady zkrátka pro každého, kdo miluje běh a chce si ho užít mezi dalšími nadšenými hobíky. A že běžet může opravdu každý, dokazuje celý koncept seriálu – panuje zde rodinná a přátelská atmosféra a trasa je připravena pro každého člena rodiny – od dětí až po veterány (500 m, 1000 m, 3 km, 5 km, 10 km).

TZ