Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Strážníci městské policie uspořádali sbírku pro psí útulek. Darovali především krmiva a steliva

19. 12. 2023 | 8:31

V pondělí předali strážníci liberecké městské policie útulku Centrum pro zvířata v nouzi při ZOO Liberec - ARCHA vánoční sbírku. Materiální sbírka probíhala mezi zaměstnanci městské policie Liberec, cílem bylo podpořit činnost útulku a přispět zejména krmivem a stelivem pro umístěná zvířata, informovala MP na svém facebookovém účtu.

MPcharita
Foto z FB MP LIberec

Nositelem myšlenky na vánoční sbírku je podstrž. Tereza Ulčová, která v útulku několik let pracovala. Ke svým čtyřem psím parťákům tehdy přibrala i pátého, kterého z útulku adoptovala jako týraného ve velmi zanedbaném stavu.

Foto z FB Městské policie Liberec

A i když mu lidé kdysi ublížili, dnes je Rex vycvičen k tomu, aby je zachraňoval, pod taktovkou dobrovolných hasičů se věnuje vyhledávání ztracených a pohřešovaných osob v terénu.

Zdroj: FB MP Liberec