Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Téměř tisícovka dětí zaplnila Home Credit Arenu, užily si sportovní program plný motivace

13. 12. 2019 | 14:05

Po roce se v pátek 13. prosince v Home Credit Areně opět uskutečnil tradiční vánoční sportovní program Vánoce v Areně. Na program byly pozvány všechny děti z libereckých mateřských škol, z 1. stupně základních škol a z dětských domovů do věku 10 let.

sportpark1
Foto: Sport Park Liberec

Organizátoři si pro ně připravili zajímavý program, ve kterém nechybělo vystoupení tanečního centra A-Styl, exhibiční utkání hokejových tříd Bílých Tygrů a krasobruslařské vystoupení. „Všechny exhibice předvedly děti z mládežnických kategorií místních klubů, což je pro pozvané děti motivující a probouzí to u nich zájem o jednotlivé sporty,“ řekla za pořadatele Tereza Matulová.

Kromě sportovních představení byla součástí programu také ukázka Markétiny dopravní výchovy z dílny Týmu silniční bezpečnosti. Pro každého návštěvníka byl připraven také malý dáreček od partnerů akce a od organizátora, kterým byl opět Sport Park Liberec.

V průběhu dopoledne proběhlo vyhlášení soutěže v třídní skupinové práci na téma NEJKRÁSNĚJŠÍ SNĚHOVÁ VLOČKA. Vítězem se letos staly žáci 5. třídy ze ZŠ a MŠ Chrastava, Vítkov.

TZ Sport Park Liberec