Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Tygři a Tygřice potěšili děti v krajské nemocnici. V dobročinné výpravě byli i trenér Filip Pešán a kapitán týmu Michal Birner

19. 12. 2023 | 5:46

Už je pevnou tradicí, že Bílí Tygři v období Vánoc pomáhají lidem kolem nás nebo jim dělají radost. Po čtyřech letech se hráči A-týmu vrátili na dětské oddělení Krajské nemocnice Liberec, kde navštívili nemocné děti, aby je potěšili vánočním balíčkem a svou přítomností.

tygřiVnemocnici
Foto z www.hcbilitygri.cz

Do liberecké nemocnice se tentokrát vypravili trenér Filip Pešán, kapitán týmu Michal Birner se svým asistentem Michalem Bulířem a k nim se připojili také hráčky ženského týmu Tygřic - Kateřina Raselová, Anna Štěrbová a Karolína Adamcová. Početná tygří výprava příjemně překvapila více jak dvě desítky nadšených dětí, které si ze společného setkání odnesly i vánoční balíčky plné věcí z tygřího fanshopu či voucher na vstupenku na vybrané extraligové utkání. Všichni aktéři se navíc dětem podepsali na kartičky a prohodili s nimi několik vět.

"Být před Vánoci v nemocnici není pro děti určitě příjemná zkušenost, my jsme proto rádi, že jsme jim mohli alespoň takhle zvednout náladu. Věřím, že jsme je potěšili a že se brzy uzdraví a budou moci strávit svátky se svojí rodinou. Především o tom je tohle období," řekl Michal Bulíř.

Téměř hodinová návštěva byla velkým zpestřením pro celé dětské oddělení, s úsměvem na tváři domů odcházeli i samotní Tygři a Tygřice.

www.hcbilitygri.cz