Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

U Globusů vznikne alternativa cenově položená mezi autorizovanými a garážovými servisy

11. 12. 2022 | 14:42

Franšízová síť autoservisů Quick Stop Car, která plánuje v roce 2023 zprovoznit desítky servisních jednotek na území České republiky, se dohodla na spolupráci se společností Globus ČR. Servisní jednotky, které mají zákazníkům nabídnout kompletní servis pro běžné automobily i dodávky, budou v provozu od 1. února 2023 v blízkosti čtrnácti hypermarketů Globus. Jedinou výjimkou bude lokalita Praha - Černý Most. U libereckého Globusu se s provozovnou počítá.
 

quck
Podobné "servisbudky" vznknou u 14 Globusů, i v Liberci.

Jednatel společnosti Quick Stop Car (QSC) Marek Zukal věří, že pro start jeho projektu nemohl najít lepšího partnera. „Jsem nadšen, že v únoru konečně otevřeme pro naše zákazníky první servisy. Vše je připraveno, ladíme už jen poslední detaily. Velmi si vážím toho, že projekt startuje právě ve spolupráci s Globusem. Jde o síť hypermarketů s obrovskou tradicí a velmi dobrým renomé. Lepšího partnera jsme si do startu nemohli přát,“ přibližuje Zukal.

Na spolupráci s franšízou Quick Stop Car se těší i Globus. Ten v České republice provozuje dohromady patnáct hypermarketů, servisní jednotky QSC budou stát u čtrnácti z nich. „Spojit síly s projektem Quick Stop Car jsme se rozhodli hlavně ze dvou důvodů. Jednak si myslíme, že jde o velmi zajímavý koncept, který v Česku do teď neexistoval, což je pro nás lákavé. Zároveň má z našeho pohledu potenciál zaujmout zákazníky a doplnit tak komplexní služby, které jim v hypermarketech Globus nabízíme,“ uvádí Aneta Turnovská, mluvčí společnosti Globus ČR.

Quick Stop Car chce expandovat, franšízanti se mohou hlásit

Pro jednatele QSC Marka Zukala je otevření servisů u hypermarketů Globus prvním krokem v jeho plánech. Během roku 2023 chce otevřít další desítky poboček. „Stále jednáme o dalších lokalitách, které budou v blízkosti čerpacích stanic a to nejen v České republice, ale i na Slovensku, v Polsku a Maďarsku. V současnosti do našich jednotek hledáme franšízanty, kteří by s námi rádi spojili svou budoucnost,“ uzavírá Zukal.

Quick Stop Car je franšízová síť autoservisů, která plánuje v roce 2023 zprovoznit desítky servisních jednotek na území České republiky, které budou instalovány nejen v blízkosti čerpacích stanic. Do konce roku 2024 by jich zde mělo vyrůst dokonce 400. V příštích dvou letech bude Quick Stop Car expandovat také na Slovensko, do Polska a Maďarska. Zákazníkům nabídnou kompletní moderní servis pro běžné automobily i dodávky. Cílem Quick Stop Caru je nabídnout motoristům alternativu cenově položenou mezi autorizovanými a garážovými servisy.
 

TZ Quick Stop Car