Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

V Liberci se dnes otevírá největší a nejmodernější knihkupectví v regionu 

13. 09. 2019 | 5:35

Knihkupectví Luxor v Liberci má nové sídlo – 450 m² zaslíbených příznivcům čtení a radostí s ním souvisejících. Moderní, velkoryse koncipovaná prodejna ve 2. patře OC Forum Liberec se poprvé otevře 13. září.

Luxor - ilustrační foto
Luxor, ilustrační foto

Zákazníky potěší přehledně členěnou nabídkou titulů napříč žánry a generacemi čtenářů, pestrým výběrem z doplňkového sortimentu včetně společenských her, dárkových předmětů a školních potřeb. A také možností v klidu se nad šálkem lahodné kávy v Coffee koutku začíst do některé z knížek. K nákupu nad 499 Kč je káva podávána zdarma!

Liberečané i návštěvníci severočeské metropole pod Ještědem v novém knihkupectví Luxor najdou tu nejlepší českou a světovou beletrii, napínavé i romantické příběhy, trochu humoru a výlety mimo realitu v oddělení sci-fi a fantasy, komiksy, kuchařky, knihy o zdraví… Cestovatelé si zaručeně vyberou z mnoha průvodců, map a jazykových konverzací, na kutily čekají tipy, jak se starat o dům a byt, zahradu a své domácí mazlíčky, na studenty pak učebnice, slovníky a beletrie ve světových jazycích. Do auta se bude hodit některý z četných titulů mluveného slova. Milovníci magie a andělů jsou zváni do oddělení esoterie. A nejmenší čtenáři? Pro ně je připraveno specializované oddělení knih pro děti. Součástí Luxoru je koutek Knižního klubu. Knihkupectví je bezbariérové, uzpůsobené pro potřeby vozíčkářů a kočárků.

Součástí slavnostního otevření bude i páteční beseda a autogramiáda k novému motivačnímu diáři A Cup Of Style.

TZ