Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

V pátek 19. dubna se po půlroční pauze otevře Dětský koutek v Lidových sadech, zahájí 69. sezónu

17. 04. 2024 | 11:36

Návštěvníci se mohou opět těšit na tradiční prolézačky, houpačky, klouzačky, vzduchovou trampolínu, velké pískoviště, půjčovnu kol, koloběžek i odrážedel a hlavně populární historický vláček z roku 1971. V teplejších dnech se děti budou moci osvěžit v tzv. vodním světě.

Dětský koutek2
Dětský koutek

Novinkou je zbrusu nové dřevěné pódium, které vzniklo v místech původního výběhu pro kozy kamerunské. Přes den bude pódium sloužit dětem, pro které jsou připravena pravidelná pohádková a divadelní představení, a ve večerních hodinách se Dětský koutek promění v „hudební klub“ pod širým nebem. Po dobu uzávěry a rekonstrukce budovy Lidových totiž bude na tuto novou letní stage přesunuta část produkce a kulturního programu. Veřejnost se může těšit na celou řadu hudebních koncertů i oblíbené letní kino.

Vstupenky na akce bude možné koupit v předprodeji v prodejním systému eVstupenka, na pokladně v Lidových sadech nebo přímo na místě v pokladně Dětského koutku, vždy hodinu před začátkem akce.

 K občerstvení bude moci využít Kiosek v Dětském koutku.

V případě příznivého počasí bude Dětský koutek otevřen pro děti každý den:

duben, květen, červen 9.00 – 18.00 hodin

červenec, srpen 9.00 – 19.00 hodin

září, říjen 9.00 – 18.00 hodin

Kulturní letní sezónu pak zahájí 15. května svým koncertem Lucie Redlová. Dále jsou na programu:                                       

21.5. Eva Cendors - šansoniérka s kytarou
22.5. Robert Křesťan a Druhá tráva
29.5. Nezmaři

Začátky koncertů budou vždy v 19:30 hodin

Podrobnosti i aktuální program naleznete na webových stránkách www.lidovesadyliberec.cz

TZ/Barbara Tesařová