Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Vydražte jeden z charitativních dresů a podpořte s Tygry a Nadací SYNER dětské domovy

10. 12. 2023 | 17:29

Do zápasu s Mladou Boleslaví nastoupili Bílí Tygři ve speciální sadě charitativních světle modrých dresů. Ty nyní putují do aukce, i vy tak máte možnost se připojit k Bílým Tygrům a Nadaci SYNER a podpořit dětské domovy v Libereckém kraji!

detiNew2
ilustrační foto

Vánoce jsou svátky, které většina z nás tráví v teple domova společně s rodinou. Ne každý však má takové štěstí. Řada dětí stráví nejen Vánoce, ale také velkou část svého dospívání v dětských domovech. A právě těm se Bílí Tygři se spolu s Nadací SYNER rozhodli pomoci. Na zápas s Mladou Boleslaví přijaly pozvání dětské domovy v Chrastavě, Semilech, Krompachu, Frýdlantu, České Lípě, Dubé - Deštné, Jablonném v Podještědí a Hamru na Jezeře. Do hlediště tak zamířila více než stovka dětí z dětských domovů. Pro všechny si klub spolu s Nadací SYNER nachystal kromě vstupenek také dárek v podobě triček s grafikou projektu.

Pozváním na utkání celý projekt zdaleka nekončí. Do derby s Mladou Boleslaví totiž Tygři nastoupili ve speciální sadě dresů, která po skončení utkání putuje do aukce. Spolu s Tygry a Nadací SYNER se tak k pomoci můžete připojit také vy. Aukce odstartovala spolu se startem zápasu a poběží až do neděle 17. prosince do 19 hodin, budete tak mít exkluzivní příležitost získat originální vánoční dárek a pomoci tím dětským domovům v Libereckém kraji.

Celková částka, za něž budou dresy vydraženy, bude navýšena o příspěvek Nadace SYNER a kabiny A-týmu. Celkový výtěžek bude představen na předvánočním utkání 22. prosince proti Třinci a následně rozdělen mezi jednotlivé zapojené dětské domovy.

Vydražte jeden z unikátních dresů!

Aukce dresů z nedělního utkání startuje tímto okamžikem. Můžete tak získat jeden z kompletní sady, která byla pro zápas připravena. Chcete si zajistit trikot Michala Birnera, Tomáše Filippi, Michala Bulíře, Ronalda Knota či Jakuba Rychlovského? Pak neváhejte. Dresy totiž nepůjde zakoupit na fanshopu či kdekoliv jinde, aukce je jediným způsobem, jak jeden z nich získat!

Novinkou této aukce možnost "Kup teď", pomocí níž si můžete svůj dres zajistit přednostně. A právě této možnosti využil náš hlavní partner, společnost Fortuna, který se k Bílým Tygrům a Nadaci SYNER připojil a zakoupil dres Michala Ivana za 20 000 Kč, kterými tak přispěl do sbírky. Děkujeme! O tento dres navíc budete mít možnost soutěžit na sociálních sítích Fortuny, tak je pozorně sledujte!

Dražby se může zúčastnit každý, kdo se zaregistruje na internetových stránkách www.sportovniaukce.cz.

Vyvolávací cena každého dresu je stanovena na 2 000 Kč. Minimální výše příhozu je 100 Kč. Přestože oficiální konec aukce je naplánován na neděli 17. prosince v 19:00, jednotlivé dražby se mohou protáhnout. V závěru totiž po každém novém příhozu dostane dosavadní lídr příležitost během pěti minut zareagovat a přihodit.

Všem zájemcům přejeme v aukci mnoho štěstí a děkujeme, že spolu s námi pomáháte!

www.hcbilitygri.cz