Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Vzpomínkové shromáždění k uctění památky obětí válečných konfliktů má dvě části 

04. 05. 2022 | 9:39

Vzpomínkové shromáždění k uctění památky obětí válečných konfliktů se uskuteční v neděli 8. května. Začíná v 10 hodin na vojenském hřbitově v Ruprechticích. 

8. květen pieta
archivní ilustrační foto

"Zde proběhne, za účasti představitelů statutárního města Liberce, Libereckého kraje, členů rady  a zastupitelstva města, zástupců 31.prchbo, členů legionářské obce, Parlamentu ČR, Technické univerzity v Liberci  a zástupců  mnoha dalších významných institucí Liberce, pietní akt s kladením květin.

Poté se přesuneme na Štefánikovo náměstí do parku ke kasárnám, kde se od 10.45 koná druhá část vzpomínkového setkání. Tady pak vystoupí dívčí komorní sbor Severáčku, zazní proslovy a účastnici, jako již tradičně, projdou uličkou v Památníku bojovníkům a obětem za svobodu. Akce je určena veřejnosti," informovala mluvčí liberecké radnice Jana Kodymová.

lb

grafika MML