Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Devětatřicetiletá řidička na Semilsku spadla s autem do náhonu vodní elektrárny, zemřela

112
24. 01. 2021 | 8:37

Řidička na Semilsku spadla s vozidlem do náhonu vodní elektrárny. Na místě nehody devětatřicetiletá žena zemřela. K určení příčin smrti byla nařízena soudní pitva. Nehoda v katastru obce Benešov u Semil se stala v sobotu ve 21:00. Dnes o tom informovala policejní mluvčí Dagmar Sochorová.

policieILustrNoc
ilustrační foto

Řidička s vozidlem Citroen Berlingo jela podle mluvčí po silnici druhé třídy ve směru od Semil do Jilemnice, kde při průjezdu levotočivé zatáčky vyjela z dosud nezjištěných příčin na pravou krajnici, narazila do ocelového svodidla a s vozem spadla pod úroveň vozovky. "Tam ještě poškodila oplocení vodního náhonu vodní elektrárny a následně do tohoto náhonu s vozidlem spadla. Vozidlo bylo pod vodní hladinou zcela zatopeno," uvedla Sochorová.

K určení příčiny smrti byla nařízena soudní pitva. Okolnosti události nadále vyšetřují kriminalisté. Ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu usmrcení z nedbalosti.

Dnes ráno se další dopravní nehoda stala na silnici 28724 v obci Frýdštejn na Jablonecku. Osobní auto tady narazilo do sloupu. Kolize si vyžádala lehké zranění.

čtk, pčr