Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Kočka vběhla na Hamrskách cyklistovi do cesty a prchla. Škoda se vyšplhala na 15 tisíc

112
27. 05. 2020 | 15:35

Na Hamrskách vběhla cyklistovi bezprostředně do jízdní dráhy kočka. Ten už nemohl střetu s ní zabránit a následně havaroval. Včera odpoledne ve Velkých Hamrech – Hamrskách jel cyklista na jízdním kole ve směru od Zásady do Smržovky.

kočkaNew
ilustrační foto

Tady mu před budovou základní školy bezprostředně do jízdní dráhy pod přední kolo vběhla kočka. Cyklista již nemohl střetu s ní zabránit a vlivem nárazu upadl na vozovku. Kočka z místa události utekla neznámo kam.

Cyklista při tomto pádu utrpěl zranění, se kterým byl převezen na ošetření do jablonecké nemocnice. Charakter jeho zranění a doba léčení jsou předmětem probíhajícího šetření, které i nadále provádí policisté z Dopravního inspektorátu v Jablonci nad Nisou. Ti také u cyklisty vyloučili alkohol provedenou dechovou zkouškou, která měla negativní výsledek. Předběžná výše způsobené škody činí částku 15 tisíc Kč.

PČR/Dagmar Sochorová