Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Motocyklista je po střetu s autem v kritickém stavu v liberecké nemocnici

112
02. 07. 2019 | 15:05

Vážná nehoda se stala dnes na průtahu Libercem nedaleko sjezdu do Košické ulice. Po střetu s osobním autem je v kritickém stavu šestatřicetiletý motocyklista. Vyplývá to z vyjádření mluvčích policie a záchranné služby.

motocykl detail
Ilustrační foto

Nehoda se stala před 13:00 na silnici 35 ve směru od Turnova. "Řidička osobního vozu Dacia Duster byla nucena zpomalit v důsledku dopravní situace před ní a motocyklista, který jel za ní, nedobrzdil a narazil do zadní části auta," uvedla mluvčí policie Vladimíra Šrýtrová.

Vážně zraněného motocyklistu převezla záchranná služba na traumacentrum liberecké nemocnice. "Byl transportován v kritickém stavu," uvedl krajský mluvčí záchranné služby Michael Georgiev. Okolnosti nehody a míru zavinění policie nadále zjišťuje.

čtk