Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Muž v Harrachově narazil rolbou do mladé lyžařky, na místě nadýchal 1,8 promile

112
05. 02. 2023 | 20:05

AKTUALIZOVÁNO: Muž v rolbě v sobotu narazil v Harrachově na Jablonecku do 18leté lyžařky. Policie případ prověřuje jako přečin ublížení na zdraví z nedbalosti. Dívka skončila v nemocnici. ČTK to dnes řekla mluvčí policie Ivana Baláková.

rolba
ilustrační foto

Incident byl policii nahlášen v sobotu ve 20:15. "K případu zatím nebudeme sdělovat další informace," dodala Baláková.

Na případ dnes upozornil server Novinky.cz, podle kterého opilý majitel lyžařského areálu v Harrachově poranil lyžařku, když couval na rolbě a jí si nevšiml. Dívka utrpěla šok a byla chvíli v bezvědomí. Následně byla převezena do nemocnice s podezřením na pneumotorax. Zmíněný muž na místě nadýchal 1,8 promile, dodal server.

"K této události rozhodně nedošlo ve Sportovním areálu Harrachov," upřesnil po vydání nelichotivé zprávy Vlastislav Fejkl, náměstek ředitele SAH s tím, že další podrobnosti  zjišťuje.

čtk