Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Na Malé Skála havarovala dvě auta, jednu osobu museli hasiči vyprostit. Desítka je na cca tři hodiny uzavřená

112
23. 09. 2021 | 19:45

AKTUALIZOVÁNO: Zasahujeme u dopravní nehody dvou OA na silnici I/10 v obci Malá Skála, informuje twitterový účet HZS LK. Hasiči pomocí hydraulického vyprošťovacího zařízení vyprostili zaklíněnou osobu z jednoho z automobilů. Provádíme protipožární opatření. Komunikace je v tuto chvíli uzavřena z důvodu zablokování v celé šířce.

DNmalaskala3
Foto: twitter HZS LK

Komunikace mezi Turnovem a Železným Brodem bude dle předběžné informace hasičů neprůjezdná po další tři hodiny. "Probíhají záchranné a vyprošťovací práce; 2 havarovaná vozidla; 2 x OA, se zraněním, složky IZS na místě," konstatuje policejní portál Dopravní informace.

Hasiči odtlačili jeden z automobilů na krajnici komunikace tak, aby bylo možné zprůjezdnit alespoň jeden jízdní pruh. Aktuálně probíhá došetření dopravní nehody Policií ČR, doplnili v noci na dnešek hasiči na twitteru.

Foto: twitter HZS LKFoto: twitter HZS LK