Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Na parkovišti u obchodního centra Rýnovka v Jablonci je nově vybudovaný výjezd

112
05. 07. 2019 | 17:35

Od samého začátku provozu obchodního centra Rýnovka v Jablonci nad Nisou se řidiči často potýkali s dopravními problémy při výjezdu z přilehlého parkoviště a po té i samozřejmě se tato situace dotýkala návštěvníků prodejny OBI. Dlouhé čekání na možnost vyjetí z tohoto parkoviště do ulice Želivského stála řady řidičů mnoho času a trpělivosti.

JABLONEC Rýnovka
Foto: PČR

Vzhledem k této skutečnosti proběhla v uplynulých měsících rekonstrukce tohoto parkoviště, jejíž hlavním účelem bylo vybudování druhého výjezdu, a to v místě u hlavního vchodu podél prodejny lékárny BENU směrem do ulice Želivského.

Předpokládáme, že možnost volby výjezdu z parkoviště řidičům tuto situaci výrazně usnadní. Z tohoto důvodu tedy žádáme občany, aby dle situace maximálně k výjezdu od obchodního centra Rýnovka využívali i toho nově vybudovaného.

Současně děkujeme firmě Baukomplet s. r. o. Jablonec nad Nisou, která tuto dopravně technickou stavbu prováděla a během níž spolupracovala také s Policií ČR Územním odborem v Jablonci nad Nisou.

PČR/Dagmar Sochorová