Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Nahatý agresor ve Dvorské ulici obtěžoval kolemjdoucí, jablonečtí strážníci ho zpacifikovali

112
25. 05. 2023 | 14:17

Na dispečink jablonecké městské policie přišlo oznámení, že ulicí Dvorská pobíhá muž oděný pouze do kraťasů, obnažuje se a honí jiného muže. Když jej strážníci dopadli, naměřili mu víc jak 2,6 g/kg alkoholu v dechu. Nyní muže Policie ČR prošetřuje pro podezření z výtržnictví.

jablonec mestska policie auto
Foto: JN

Když hlídka dorazila na místo, snažil se hanbatý chlapík rychle zmizet. Strážníci jej zarazili, muž se zastavil a svalil na zem. Celý incident natočila na svůj mobil žena, zavolala městskou policii a nahrávku poskytla Policii ČR jako důkazní materiál. Událost popsala takto: uslyšela křik ve Dvorské ulici a viděla, jak muž v trenýrkách vulgárně křičí na dalšího muže, pronásleduje jej kolem zaparkovaných aut a vyhrožuje mu. Naháč mlátil pěstí do aut a napadl majitele obchodu. Dotyčný obchodník potvrdil svědectví ženy a dodal, že kromě hulákání a bušení do aut se muž navíc obnažoval. Okřikl ho proto, aby se choval slušně. Agresor majitele obchodu natlačil na zeď a poté na zábradlí. Celý incident si k došetření převzala státní policie. Strážníci zadrženému výtržníkovi naměřili 2,62 g/kg alkoholu v dechu.

JN/Jana Fričová