Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Nehoda tří vozidel uzavřela silnici I/35 z Hodkovic do Liberce, policisté odklánějí dopravu na Dlouhý Most a na Rychnov

02. 07. 2019 | 18:11

Dnes krátce po čtvrté hodině odpoledne přijal operační důstojník oznámení z tísňové linky 112 o dopravní nehodě tří osobních vozidel na silnici I. třídy č. 35 v Jeřmanicích ve směru od Hodkovic nad Mohelkou na Liberec. Nehoda uzavřela zcela provoz v tomto úseku.

Nehoda MENŠÍ 3 OA 002
Ilustrační foto


K dopravní nehodě došlo v místě, kde v současné době probíhá oprava vozovky, a to v místě, kde je sveden provoz pro oba dva směry jízdy z jednoho  do původních dvou jízdních pruhů ve směru na Liberec. Na místě se tvoří kolony a provoz zde řídí policisté.

Ve směru od Hodkovic nad Mohelkou odklánějí policisté dopravu ve směru na Rychnov u Jablonce a v Liberci směrem na Dlouhý Most. 

Aktualizováno:

Kolem 18:45 hodin byl provoz v daném úseku plně obnoven. K nehodě došlo ve zúženém úseku. Střetla se zde tři osobní vozidla. Řidič vozidla VW Cady zřejmě nestačil včas zareagovat na dopravní situaci před sebou a zezadu narazil do osobního vozidla VW Arteon. Toto vozidlo bylo pak dále odhozeno vpřed na další vozidlo Jeep. Při nehodě nebyl naštěstí nikdo zraněn.

Policisté podrobili všechny účastníky dopravní nehody orientačním dechovým zkouškám na alkohol přístrojem Dräger, kdy u řidiče VW Cady byla zkouška pozitivní s nepatrnou hodnotou alkoholu a u ostatních dvou účastníků byla negativní. 

Nehodou se budou nyní dále zabývat liberečtí dopravní policisté.

PČR/Vladimíra Šrýtrová