Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Největší akce dobrovolných hasičů před libereckou radnicí bude poděkováním za boj s koronavirem

15. 10. 2021 | 8:31

Dne 16.10.2021 v 10:00 hodin se uskuteční největší akce dobrovolných hasičů okresu Liberec v tomto roce. Akce konaná na náměstí před radnicí v Liberci si klade za cíl veřejně poděkovat dobrovolným hasičům nejen za stálou připravenost na pomoc při mimořádných událostech (požáry, povodně apod.), ale i za jejich pomoc obcím a společnosti v uplynulém období v boji s covidem.

hasiči testy 2 E9ojKPrWQAIyMii
Ilustrační foto, HZS LK

V té době hasičské jednotky mj. pomáhaly s distribucí ochranných roušek, prováděly plošnou desinfekci veřejných prostor a pomáhaly zejména obcím při dalších akcích souvisejících s bojem proti covidu.

Při této příležitosti budou představeny také prapory jednotlivých sborů dobrovolných hasičů z okresu Liberec, kterých je více než třicet. Na akci budou na jednotlivé prapory připnuty čestné stuhy jako výraz poděkování příslušným hasičským sborům a rovněž zde bude předvedena ukázka z činnosti nejmladší hasičské generace - oddílu mladých hasičů z Liberce - Vesce a předání ocenění za dlouholetou aktivní činnost vybraným členům hasičských jednotek.

TZ HZS LK