Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Obytný přívěs se za jízdy odpojil od tažného vozidla. Nabořil přitom tři zaparkovaná auta

112
09. 05. 2023 | 14:43

V sobotu 6. května dopoledne krátce před desátou hodinou se stala dopravní nehoda v Maršovicích. Řidič s vozidlem Ford Ranger s obytným přívěsem Eriba jel po silnici druhé třídy ve směru od Pěnčína do Jablonce nad Nisou, kde se mu na rovném úseku obytný přívěs odpojil od vozidla.

přívěsMarš1
Foto: Policie ČR

Následně samotný přívěs vyjel vlevo mimo vozovku, kde narazil do zaparkovaného vozidla BMW 320 I a do druhého zaparkovaného vozu VW Sharan, který se ještě odrazil do třetího zaparkovaného vozidla Škoda Fabia.

Alkohol u řidiče Fordu Ranger policisté vyloučili provedenou dechovou zkouškou, která měla negativní výsledek. Ke zranění osob naštěstí nedošlo a celková výše způsobené škody činí částku 275.000,- Kč. Policisté z Dopravního inspektorátu v Jablonci nad Nisou věc vyřešili na místě jako dopravní nehodu s projednáním a viníkovi udělili blokovou pokutu.

PČR/Dagmar Sochorová