Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Pivní sudy se uvolnily v zatáčce z vozíku a jeden zranil ženu, která šla od rozhledny Štěpánka v Příchovicích

11. 07. 2023 | 12:09

Minulý týden v pátek odpoledne kolem patnácté hodiny se stala dopravní nehoda na účelové komunikaci v prostoru za uzamčenou závorou v Příchovicích mezi hotelem Hvězda a rozhlednou Štěpánka.

vozík
Foto: PČR

Řidič s vozidlem Suzuki Jimmy s přívěsným vozíkem naloženým pivními sudy jel ve směru k rozhledně. Ve stoupání v pravotočivém stáčení mezi vyvýšeným terénem lesa se uvolnilo zadní čelo přívěsu, sudy spadly na komunikaci a kutálely se svahem dolů. Bohužel jeden z nich narazil do 35leté chodkyně jdoucí od rozhledny, která tímto střetem s pivním sudem utrpěla zranění, jehož charakter a doba léčení jsou předmětem probíhajícího šetření. Policisté z Dopravního inspektorátu v Semilech, kteří nyní šetří veškeré okolnosti celé události, již ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu ublížení na zdraví z nedbalosti.

PČR/Dagmar Sochorová