Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Po střetu s dvěma auty zemřel na silnici I/13 v Kamenickém Šenově motocyklista. Vjel do protisměru

112
19. 07. 2024 | 17:50

Dnes odpoledne zemřel na Českolipsku pětapadesátiletý řidič motocyklu Yamaha po střetu s dvěma auty v protisměru. Tragická nehoda se stala na silnici I/13 v Kamenickém Šenově. Okolnosti nehody zjišťují kriminalisté. ČTK to řekla regionální mluvčí policie Ivana Baláková.

motoILustr
ilustrační foto

"Po 11:00 jel motocyklista po silnici 13 ve směru od České Kamenice na Nový Bor. V katastru Kamenického Šenova v pravotočivé zatáčce z neznámých důvodů vyjel do protisměru, kde se střetl s vozidlem KIA Sorento," uvedla Baláková.

Po nárazu muž podle ní spadl z motocyklu a následně do něj narazilo volvo, které jelo bezprostředně za vozem KIA. "Motocyklista utrpěl vážná zranění, kterým na místě nehody podlehl," dodala mluvčí policie.

čtk