Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Policie hledá důležitého svědka vážné úterní nehody motorkáře a superbu u Sosnové

112
14. 09. 2019 | 15:23

Jak jsme již informovali, v úterý 10. září kolem 17.30 došlo u Sosnové na silnici první třídy v lokalitě zvané Ramš k velmi vážné nehodě. Motocykl jedoucí od Zahrádek na Českou Lípu se při předjíždění kolony vozidel střetl s jedním z nich.

motocykl detail
Ilustrační foto

Jednalo se o osobní vozidlo tovární značky Škoda Superb, jehož řidič odbočoval z kolony vlevo a motocykl do jeho přední části naboural. Na místě zůstali dva těžce zranění lidé, 35letý motocyklista a jeho 22letá spolujezdkyně, které vrtulníky přepravily na traumacentra do nemocnice. 

Příčiny nehody a podíl viny u obou řidičů na nehodě nyní zkoumá vyšetřovatel. Ten  ze získané nahrávky z palubní kamery jednoho z projíždějících řidičů zjistil, že bezprostředním svědkem nehody byl řidič bílého SUV, jehož totožnost neznáme a jehož výpověď o nehodě by nám mohla velmi pomoci.

Prosíme proto tohoto řidiče o to, aby se nám přihlásil a současně se obracíme na širokou veřejnost, zda by nám ho pomohla identifikovat. Informace k výzvě přijme každá služebna Policie ČR, známá linka 158 nebo můžete kontaktovat přímo vyšetřovatele nehody na telefonním čísle 725 073 111. Děkujeme.

PČR/Ivana Baláková