Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Policie hledá svědky sobotní tragické nehody v Kunraticích u Cvikova

112
11. 08. 2020 | 16:57

Policie hledá svědky sobotní tragické nehody v Kunraticích u Cvikova. Při čelním střetu dvou osobních aut na silnici první třídy zemřela sedmačtyřicetiletá spolujezdkyně a řidiči utrpěli těžká zranění. Na webu policie o tom dnes informovala mluvčí Ivana Baláková.

"Vzhledem k tomu, že příčiny nehody i její všechny okolnosti stále zjišťujeme, obracíme se na případné svědky této tragické události s prosbou, aby nás kontaktovali na tísňové lince 158. Jejich informace by mohly přispět k rychlejšímu objasnění nehody," uvedla Baláková.

Tragická nehoda se stala 8. srpna kolem 15:00. Šestapadesátiletá řidička Suzuki SX4 jela po silnici 13 ve směru od Liberce na Nový Bor. "Z dosud nezjištěných příčin vyjela do protisměru, kde se následně čelně střetla s osobním vozidlem značky Mercedes Benz," uvedla Baláková. Při nehodě zahynula spolujezdkyně z mercedesu, která seděla na předním sedadle. Zranění utrpěla řidička suzuki i osmačtyřicetiletý řidič mercedesu. Oba záchranáři přepravili na traumacentrum liberecké nemocnice.

čtk