Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Policie od neděle pátrá po veteránu - motocyklu JAWA 23. Ukradli ho na parkovišti u přehrady

112
09. 04. 2024 | 9:37

V neděli večer krátce před dvacátou hodinou policisté na lince 158 přijali oznámení o odcizení motocyklu JAWA 23 s registrační značkou pro veterány 08VA87, žluté barvy a na nádrži s nápisem Povodí Labe – Hradec Králové.

jawa
Foto: PČR

Provedeným šetřením policisté zjistili, že uvedený motocykl neznámý pachatel odcizil v neděli 7. dubna v době od 16.35 do 19.45 hodin, kdy byl zaparkovaný u keře na trávě na parkovišti v ulici Mšenská u domu 3922/6. Provozovatel motocykl nezabezpečil žádným zabezpečovacím mechanismem, pouze povysunul kryt svíčky motoru. Neznámý pachatel tak majiteli historického motocyklu způsobil škodu ve výši 60.000,- Kč.

Policisté z Obvodního oddělení v Jablonci nad Nisou, kteří nyní šetří veškeré okolnosti celého případu, již ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestných činů krádež a neoprávněné užívání cizí věci.

Současně také žádají o pomoc při pátrání po odcizeném motocyklu širokou veřejnost. Pokud máte jakékoliv poznatky k uvedenému motocyklu, sdělte je policistům na kterékoliv služebně nebo telefonicky na bezplatné lince 158. Kontaktovat můžete samozřejmě i policisty přímo na Obvodním oddělení v Jablonci nad Nisou v ulici 5. května na tel. č. 974 480 100. Policisté přijmou jakékoliv informace jak směřující k vypátrání odcizeného motocyklu, tak i k dopadení pachatele.

PČR/Dagmar Sochorová