Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Policie pátrá po čtyřletém chlapci z České Lípy a jeho matce. Příbuzným se neozvali od 17. dubna

112
09. 05. 2023 | 22:34

Policie pátrá po čtyřletém Janu Primáskovi a jeho dvaačtyřicetileté matce Radce Primáskové. Oba žijí v České Lípě. O vyhlášení pátrání požádala chlapcova babička a matka pohřešované ženy. Dcera se jí od 17. dubna neozvala. Policie o tom informovala na webu.

Žena o vyhlášení pátrání požádala v pondělí. "Vzhledem k tomu, že ji dcera s vnukem nenavštívila nezvykle dlouhou dobu, a ani nereaguje na její pokusy o telefonický kontakt, oznamovatelka se o oba obává a rozhodla se nás požádat o jejich vypátrání," uvedla policie.

Chlapec je vysoký 75 až 80 centimetrů. Je střední postavy, má blonďaté vlasy a šedé oči. "Pokud jste matku s dítětem viděli a nebo je uvidíte, volejte prosím linku 158," dodali policisté.

čtk