Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Policie pátrá po muži, který dnes s pistolí v ruce přepadl poštu v Horní Libchavě

112
17. 09. 2021 | 11:40

Policie pátrá po pachateli, který dnes ráno přepadl pobočku pošty v Horní Libchavě na Českolipsku. Muž byl ozbrojen pistolí, nikomu se nic nestalo. Policie žádá o pomoc veřejnost. Na webu policie o tom informoval policejní mluvčí Vojtěch Robovský. Policie ho na místě stále hledá i za pomoci vrtulníku.

pistole weapon-3836563 1280
Ilustrační foto

Muž s rouškou přes tvář poštu přepadl dnes ráno po 8:00, oblečený byl do černého svetru, na hlavě měl černou kšiltovku. "Muž byl přibližně 180 centimetrů vysoký, zavalitější postavy. Pod ústní rouškou byly na jeho tváři patrné vousy. U sebe měl v době spáchání skutku červeno-bílou igelitovou tašku. Hovořil plynně česky," uvedl Robovský. Lidé mohou své poznatky k hledanému volat na bezplatnou tísňovou linku 158. Robovský zároveň varoval, aby se ho nikdo nesnažil zadržet sám. Další podrobnosti uvést odmítl.

čtk