Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Policie pátrá po tmavovlasé řidičce SUV, která v Raspenavě srazila chodce a ujela

112
12. 05. 2023 | 17:09

Policie pátrá po řidičce SUV, která v Raspenavě na Liberecku srazila v úterý vozem na přechodu pro chodce sedmnáctiletého mladíka a od nehody ujela. O pomoc žádá policie veřejnost, informace k řidičce přijmou policistí na jakékoliv služebně či bezplatné lince 158. Na policejním webu o tom dnes informovala regionální mluvčí Ivana Baláková.

"Mělo by se jednat o tmavovlásku, která řídila černé SUV, pravděpodobně tovární značky Hyundai. Po nehodě může být poškozené," uvedla Baláková. Ženě hrozí za přečin neposkytnutí pomoci řidičem dopravního prostředku vězení až na pět let.

Nehoda se stala 9. května kolem 7:30 ve Fučíkově ulici. Neznámá řidička jela v SUV směrem na Frýdlant a mladíka na přechodu pro chodce srazila přední pravou částí vozu. "Na místě nepočkala do příjezdu policistů a zraněnému chodci neposkytla žádnou pomoc. Tu sám vyhledal v nedaleké základní škole, odkud mu přivolali zdravotnickou záchrannou službu," dodala mluvčí policie.

čtk