Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Policie prověřuje napadení dvou lidí v Jablonci, oba skončili v nemocnici. Pachatelé mají na krku vraždu ve stádiu pokusu

112
16. 03. 2024 | 13:31

AKTUALIZOVÁNO: Policie v Jablonci nad Nisou se od dnešního odpoledne zabývá napadením dvou lidí. Oba utrpěli středně těžká zranění. Podezřelého policisté zadrželi a v současnosti prověřují okolnosti případu. Jeho právní kvalifikaci dosud nestanovili, uvedla na webu policejní mluvčí Dagmar Sochorová.

PolicieObecnaNew
ilustrační foto

Dva lidé byli fyzicky napadeni krátce před 14:30 v Mánesově ulici. "Policistům se podařilo podezřelého ze spáchání tohoto skutku zadržet bezprostředně po činu," uvedla mluvčí.

"Vrchní komisař z Odboru obecné kriminality Krajského ředitelství policie Libereckého kraje zahájil trestní stíhání 37letého muže jako obviněného ze spáchání zvlášť závažného zločinu vražda ve stádiu pokusu, kterého se dopustil v pátek odpoledne tím, že v Jablonci nad Nisou v ulici Mánesova fyzicky napadl 33letého muže a 29 letou ženu, čímž oběma způsobil těžká zranění. Vrchní komisař také bude zvažovat podání podnětu státnímu zástupci na podání návrhu vzetí obviněného do vazby," doplnila v sobotu Dagmar Sochorová.

Oba napadené odvezli záchranáři do nemocnice. Utrpěli středně těžká zranění. "Aktuálně prověřujeme veškeré okolnosti celé události a kvalifikace skutku je v současné době předmětem tohoto prověřování," dodala Sochorová.

čtk, pčr