Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Při nehodě na bývalém letišti na Českolipsku zemřel motorkář, tři lidé jsou zranění

112
14. 04. 2024 | 11:00

AKTUALIZOVÁNO: Při včerejší nehodě zemřel 42letý muž, který řídil motocykl Yamaha. Osmadvacetiletého řidiče osobního vozidla BMW a jeho spolujezdce včetně jednoho svědka události převezli zdravotníci se zraněním do českolipské nemocnice. Motocykl i osobní vozidlo jsme zajistili za účelem jejich znaleckého zkoumání. Výslechy osob budou pokračovat i v průběhu dnešního dne. V otázce zavinění budeme mít jasněji až po provedení všech potřebných úkonů, aktualizovala policie svou noční zprávu.

ZZSsanitaVrtulník
ilustrační foto, aktuální k dispozici nejsou

Při nehodě na bývalém letišti na Českolipsku zemřel při střetu s osobním autem dvaačtyřicetiletý motorkář. Zranění utrpěli řidič auta a jeho spolujezdec a ještě další svědek. Kriminalisté vyšetřují okolnosti nehody, vyslýchají svědky.

Událost se stala v sobotu večer, motocykl a osobní vozidlo dnes převezli policisté ke znalci kvůli zkoumání. ČTK to řekla mluvčí policie Klára Jeníčková.

Tragická nehoda se stala v areálu bývalého vojenského letiště v Hradčanech. "Zjišťujeme, co se tam přesně stalo. Pokračuje výslech svědků," uvedla mluvčí. Událostí se vzhledem k závažnosti následků věnují kriminalisté. Tři zraněné převezli záchranáři do českolipské nemocnice. "V otázce zavinění budeme mít jasněji až po provedení všech potřebných úkonů," uvedla Jeníčková.

čtk, pčr