Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Při požáru bytu v Mimoni byl nalezen mrtvý člověk, evakuováno bylo osm lidí

112
04. 05. 2022 | 17:25

Při dnešním požáru bytu v Mimoni byl nalezen mrtvý člověk. Příčinu smrti určí soudní pitva. ČTK to dnes řekl regionální mluvčí policie Vojtěch Robovský. Z domu bylo podle něj evakuováno dalších osm lidí, vyvázli bez zranění. Informaci o požáru ve druhém patře domu v ulici J. Fučíka podle Robovského přijali krátce před 14:30.

hasiči mimon FR6-lI1XsAI7LQ0
Foto: Twitter/HZS LK

"Požár se jednotkám hasičského záchranného sboru podařilo velmi rychle eliminovat. Bohužel byla v místě požářiště nalezena jedna osoba bez známek života. Z důvodu ohledání místa události jsme povolali speciálně vycvičeného psa na vyhledávání akcelerantů hoření. V současné době na místě probíhají další úkony spojené s prověřováním případu," uvedl Robovský na webu policie.

Foto: Twitter/HZS LKčtk