Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Při srážce osobního a nákladního auta u obce Bezděz na Českolipsku se zranili tři lidé

22. 02. 2024 | 20:49

AKTUALIZOVÁNO: Tři lidé se zranili dnes večer při srážce osobního a nákladního auta na silnici I/38 u obce Bezděz na Českolipsku. Na policejním webu to oznámil mluvčí krajské policie Vojtěch Robovský. Silnice byla kvůli nehodě uzavřena.

nehoda bezděz1 GG9slkjXEAAvYOc
Nehoda v obci Bezděz, foto: X/HZS LK

Nehoda se stala krátce po 19:00. "Zatím z dosud nezjištěných příčin, které jsou předmětem dalšího vyšetřování, došlo ke srážce osobního automobilu s nákladním. Střet si vyžádal tři zraněné osoby, které jsou v péči zdravotníků," uvedl mluvčí.

Policisté po dobu vyšetřování nehody a odstraňování jejích následků odkláněli dopravu na jiné trasy. Podle informací na webu Ředitelství silnic a dálnic ČR byl provoz obnoven po 23:00.

čtk

Hasiči zasahují také u dopravní nehody dvou osobních automobilů v Hejnicích, ulici Lázeňské. Hasiči provedli protipožární opatření. Jedna zraněná osoba byla z vozidla vyproštěna na páteřové desce a předána do péče zdravotníků. Na místo se dostavila Policie ČR.

X/HZS LK

Fotogalerie:

1 Nehoda v Hejnicích, foto: X/HZS LK

2 Nehoda v Hejnicích, foto: X/HZS LK

3 Nehoda v obci Bezděz, foto: X/HZS LK