Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Řidič s vozidlem autoškoly za přítomnosti instruktora vyjel mimo vozovku a převrátil se na bok

112
27. 08. 2024 | 13:55

Včera odpoledne krátce před sedmnáctou hodinou se stala dopravní nehod v Jablonci nad Nisou v prostoru křižovatky ulici Krkonošská a Letní. Řidič s vozidlem autoškoly Škoda Fabia jel společně s instruktorem od ulice Krkonošská do ulice Letní, kde nezvládl řízení, vyjel mimo vozovku, narazil do dopravního značení a plotu.

autoškolaBok
Foto: PČR

Po nárazu do plotu se vozidlo převrátilo na levý bok. Řidič vozidla utrpěl lehké zranění, které mu na místě ošetřila přivolaná posádka Zdravotnické záchranné služby Libereckého kraje. Instruktor autoškoly zraněn nebyl.

Alkohol byl u řidiče vyloučen provedenou dechovou zkouškou, která měla negativní výsledek. Předběžná výše způsobené škody činí částku 97.000,- Kč. Policisté z Dopravního inspektorátu v Jablonci nad Nisou věc vyřešili na místě jako dopravní nehodu s projednáním a řidiči havarovaného vozidla udělili blokovou pokutu.

PČR/Dagmar Sochorová