Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Se simulovaným scénářem nehody si nejlépe poradilo družstvo z Lomnice nad Popelkou

112
15. 05. 2022 | 10:15

I letos pořádal Hasičský záchranný sbor Libereckého kraje krajskou soutěž ve vyprošťování osob z havarovaných vozidel. Soupeřit přijelo celkem pět družstev jednotek sborů dobrovolných hasičů předurčených na zásahy u dopravních nehod.

vyprTOP
Foto: HZS LK

Událost se tradičně konala v areálu hasičské zbrojnice ve Frýdlantu za účasti ředitele HZS LK plk. Ing. Jana Hadrbolce a dalších vzácných hostů, starosty města Frýdlantu Jiřího Stodůlky a místostarosty Ing. Dana Ramzera, delegátky za SH ČMS Kateřiny Slavíkové.

Se simulovaným scénářem nehody si nejlépe poradilo a zvítězilo družstvo JSDHO Lomnice nad Popelkou před hasiči ze Železného Brodu na druhém místě a domácími hasiči z Frýdlantu na místě třetím. Čtvrtou příčku obsadilo družstvo JSDHO Rokytnice nad Jizerou a pátí skončili hasiči z Jabloneckých Pasek.

Zdroj: FB HZS LK