Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Zloděj v kempu rozřízl dva stany, ukradl pánské oblečení včetně spodního prádla a ponožek 

112
28. 08. 2024 | 17:14

Dokští policisté přijali oznámení o vloupání do dvou stanů, ke kterým došlo v Autokempu Klůček v Doksech v průběhu pondělí  26. srpna mezi osmou hodinou ranní a dvacátou hodinou večerní. V inkriminovanou dobu návštěvníci kempu podnikli celodenní výlet mimo Doksko, a když se vrátili zpět, zjistili, že jim někdo rozřízl stan.

stanKemp
Foto: PČR

Z jednoho poškozeného stanu se nic neztratilo a z druhého si zloděj odnesl pánské oblečení včetně trenýrek a ponožek. Přitom, jak se v něm pohyboval, tak navíc prořízl i nafukovací matraci.

Rekreantům způsobil škodu na vybavení za celkem 16 760 korun a na odcizených věcech za 17 280 korun. Po jeho totožnosti nyní pátráme. V případě dopadení se bude zodpovídat z poškození cizí věci, krádeže a porušování domovní svobody.

PČR/Ivana Baláková